MMbillede
MMbillede
MMbillede
Bestillingsside 
MMbillede
MMbillede
MMbilledeBåde salven og olien er i øjeblikket ved at blive opdateret med nyt design og ny emballage, og det er derfor ikke muligt, at bestille produkterne via hjemmesiden i øjeblikket!

Under billedet kan du læse om Olien og Salven og nederst på siden finder du en brugsanvisning.Klik her for at gå til veracura.com


Den Originale Maria Magdalene Salve og Olie

Maria Magdalenes salvelse af Jesu er en fortælling om transformation gennem indvielse, det lavere selv til det højere Selv. Maria Magdalene, Sophia symbolet og det feminine princip, er transformeren salven: Guds frelse og Jesus er mennesket, som i processen bliver til Kristus. I det gamle Israel blev kongen helliggjort gennem salving med olie. Guds udvalgte konge – "Den Salvede", Messias eller Kristus.
Jesus var ikke konge af verden, og derfor var disciplene heller ikke enige med Maria Magdalene omkring de rituelle handlinger. De forstod ikke, at der inden i hvert menneske dvæler et lysvæsen, som kun venter på den kongelige salvelse.

Olien – Ceremonien
Det er tid at gå ind i brudekammeret for at salve den udvalgtes hjerte. Uanset om den udvalgte er din elskede eller dit højere selv, vil den Originale Maria Magdalene Olie hjælpe jer til at åbne op til hinanden i fred og fuldstændig ærlighed.

Den Originale Maria Magdalene Olie opløser al frygt, oplyser dig med spirituel klarhed, forvandler bitterhed, fortvivlelse og vrede til accept, kærlighed og medfølelse.

I tusinder af år – fra Melchisedek og Dronningen af Saba til Jesus Nazareneren og Maria Magdalene – har salvelsesritualet været selve hjertet i bryllupsceremonien mellem spirituelle elskende. Maria Magdalene brugte det, da hun salvede Jesu hoved.

Bruden salver gommen og gommen salver bruden.
Tag noget af olien på dine fingre og massér det imod urets retning (set udefra) på panden og hjertecenteret på din elskede. På bryllupsnatten vil olien, efter den er smurt på hjertechakraet og de ædlere dele på din elskede, føre jer til en hjerteorgasme. I processen vil den stimulere den æteriske krop, balancere centrene fra rod til krone: den syvende himmel - hjælpe jer til at fokusere og forbedre jeres intuition. Hjertet er den frugtbare muld, hvori kærlighedens frø bliver plantet. Af dette kærlighedens frø vil pinealens blomst vokse og på et tidspunkt blomstre som Dit Tredje Øje – øjet for profeti, visdom og evig kærlighed. Den original Maria Magdalene Olie er den perfekte gødning til hjertets muld.

Salven – Terapien
For to tusinde år siden brugte Maria Magdalene og Terapeuterne fra Alexandria ingredienserne fra Salven på mange måder. For det første blev den brugt i ritualet til "Salvelse af fødder" dernæst blev den brugt som en allround hjælp til alle mulige slags hudsygdomme. Salven har en beroligende, antiseptisk og rensende effekt, som lindrer smerte og får mindre sår til at hele hurtigere. Terapeuterne plejede at tygge nogle af ingredienserne og blande det med spyt for at lave et kompres til udvortes brug for heling af mange sygdomme. Salven har en stimulerende effekt på både den æteriske og fysiske krop, og den letter muskler og nerver for alle former for stress, så patienten kommer sig hurtigere. Den Originale Maria Magdalene Salve er et perfekt remedium til både krop og sjæl.

Fremstillingen og kvaliteten af Olien og Salven.
Maria Magdalene Salve og Olie er lavet af de fineste olier og ekstrakter, som findes på markedet i dag, og er lavet af Nils Erik Aamann-Christensen i laboratoriet på Nardos Cosmeceuticals ifølge de gamle skikke og recepter fundet i Biblen. Alle planteekstrakter, som er i produkterne, er udvundet på den mest nænsomme måde for at sikre at de sensitive plantedele og deres originale duft, bliver beskyttede og bevarede. Ekstraktionsprocessen fortages med den nyeste teknologi, hvor ingen flydende opløsningsmidler er brugt til udvindingen, men en luftart vi alle indånder dagligt. Metoden gør, at stort set alle plantens aktiv- og aromastoffer er indeholdt i ekstrakten uden restkoncentrationer af tungmetaller, pesticider eller andre uønskede stoffer.

Bærestofferne er ECOCERT olivenolie og derivater af olivenolie. Olivenolie derivaterne er f.eks. brugt som emulgatorer i Salven.

Lars Muhl
forfatter til bl.a. trilogien:
Seeren fra Andalusien, Maria Magdalene og Gral

Brugsanvisning

Maria Magdalene Salven og Olien er kun til udvortes brug.

Maria Magdalene Olien er en praktisk hjælp til brug på chakraerne f.eks. i forbindelse med meditation eller andre spirituelle øvelser. Tag en lille dråbe på fingerspidserne og masser mod urets retning (set udefra) på chakraerne (se tegning nederst på siden), masser indtil olien er absorberet af huden. Vi anbefaler at olien kun anvendes på få chakraer ad gangen. Det anbefales kun at bruge olien på alle chakras i forbindelse med en session, retreat, eller terapeutisk kursus.

Maria Magdalene Salven er en god hjælp, hvis du føler ubehag eller har sygdomme i kroppen. Ubehag kan også være vrede, sorg, jalousi eller andre ubehagelige følelser.

Sæt dig ned i en stol eller anden komfortabel stilling og føl kroppen, træk vejret dybt et par gange og lad roen indfinde sig. Du gennemgår nu din krop som "betragteren" og er total neutral i forhold til, hvad der sker. I denne neutrale tilstand lokaliserer du, hvor ubehaget/sygdommen koncentrerer sig i kroppen. Når stedet er identificeret, begynder du blidt at påsmøre salven på dette område.

Maria Magdalene Salven kan med fordel benyttes i din kærligheds relation. Den kan bruges til at salve din elskedes fødder eller masseres ind på de intime dele på din elskede, hvor det vil give en subtil stimulering.

Vi anbefaler, at man ikke smører hele kroppen ind med Salven. Det er ikke nødvendigt. Et område på omkring 15 x15 cm af kropsoverfladen vil være passende. Lidt men godt virker her – mindre er mere.

Noter! Salven er ikke en erstatning for psykolog eller lægehjælp, men kan være understøttende f.eks. i et terapeutisk forløb.

Maria Magdalene Olien og Salven virker begge på den fysiske og æteriske krop, så lyt til din krop. Din krop vil vide, hvornår du skal bruge remediet, og hvornår du skal stoppe.

Herunder chakrategning:
1 Rodchakra, 2 Harachakra, 3 Solar Plexus, 4 Hjertechakra, 5 Halschakra, 6 Pandechakra, 7 Kronechakracafeen.


Nyttige links:

www.larsmuhl.com
www.heartsandhands.dk

www.lemuelbooks.com

www.lindhardtogringhof.dk


MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede