MMbillede
MMbillede
MMbillede
Det mener folk 
MMbillede
MMbillede
MMbillede

Da Olien og salven først var lavet skulle produkterne også afprøves. Udover at både Lars Muhl og jeg selv (Nils Erik Aamann - Nardos) selvfølgelig har testet produkterne, har der været mange undervejs, som ønskede at være testpersoner, og det er vi rigtig glade for. Du kan læse om deres erfaringer her, nogle har valgt at være anonyme:

From: Eddie Jalving [mailto:Jalving@dadlnet.dk]
Sent: 21. januar 2008 22:20
To: nilserik@nardos.dk
Subject: MM salve og olie
Hej Nils Erik Aamann!

I oktober modtog vi din salve og olie. Eddie er antroposofisk læge og har vandret med Lars Muhl, derigennem kontakten til dig.

Jeg er osteopat, og arbejder med lesioner i kroppen , kommet fra enten fysiske skader eller kommet fra chock/trauma oplevelser.

Jeg har haft stor glæde specielt af olien. Først smurte jeg den på chakraene som du skrev. I den første tid i små punkter, men efterhånden i større områder, og nu også på begge håndled.

Det sidste års tid har jeg brugt Dr. Hauschas rosmarinolie efter badet, og det har givet mig varme og velvære.

Din olie lyfter mig på en helt anden måde, den er kraftigt spirituel fornyende! Noget helt andet end rosmarinen selvfølgelig.

Eddie bemærkede, at jeg i begyndelsen brugte olien som parfume. Jeg kunne blive helt tiltrukket af flasken, og brugte olien flere gange om dagen, især på halschakra og håndled.

Nu har jeg benyttet olien i 3 måneder, og har meget stor glæde af den. Fx. inden mit daglige arbejde med patienterne, får jeg tydelig fornyelse og lethed og glæde strømmer lettere fra mig.

Den giver mig en tydelig støtte, så jeg lettere kan bevare god centrering, og som sagt lethed i sindet dagen igennem. Duften er så fin, at jeg selv nyder den meget, og tror på, at andre mærker den svagt.

Cremen har vores store datter på 16 år meget glæde af. Hun er gået ud af skolen, og spiller violin mange timer hver dag. Det sker at der kommer en vabel på en finger eller et sår på halsens følsomme hud, og da er hun MEGET begejstret for cremen. Den virker med det samme, og efterlader ikke en tør skorpe over området. Vi har nu lagt calendula og de andre produkter lidt væk, og synes, at cremen er vores nye vidundermiddel til skader.
Dog er dens duft lidt sværere at tåle for de unge følsomme næser!

Jeg vil fortsætte med at bruge både creme og olie, og kommer jeg på flere oplevelser, vil jeg skrive til dig igen.

Du må gerne benytte dette som testemony, og du må godt benytte mit navn i forbindelse med udtalelsen.

Egentlig var prøverne sendt til Eddie, men han må skrive selv. Jeg har en meget følsom næse, og synes at du skulle høre lidt herfra nu!

De bedste hilsner fra
Birgitte Jalving


From: Melise Lo Kongelys [mailto:kongelys@tele2adsl.dk]
Sent: 4. januar 2008 20:53
To: nilserik@nardos.dk
Subject: Mary Magdalene
Hej Nilserik

Cremen har jeg afprøvet som åbning af chakras. Især pande hals og sjælspunkt syntes velegnet.
Duften har jeg testet hos et hold kursister (6) Alle fandt duften af jord som det grundlæggende, men også syntes jeg: myrra og nelliker?
Olien er eminent som et pift i massageolie - meget varmende - godt i små doser.

Duften minder mig også om en rejse i Sydfrankrig - et ophold på et spartansk nonnekloster - og et besøg i Mary Magdalenes grotte, delvist omlavet til "kirke"
Det pågældende tidspunkt forbød stenskred adgang til denne grotte, men vi var en del dumme danskere der alle fandt frem og tilbage i god behold....

Har jeg lært noget af livet er det at tid ikke eksisterer. livets + ting kan huskes og gi næring gennem dufte og lyde.......

De bedste hilsner
Melise Lo Kongelys
PS vil så afgjort gerne købe produktet når det kommer i handelen


From: Lena Quisten [mailto:lena@balejre.dk]
Sent: 5. december 2007 17:28
To: Nardos@nardos.dk
Subject: Magdalene olie og salve
Kære Niller!
Hjertelig tak fordi jeg blev inviteret med til at afprøve Mary Magdalene olie og salve. Det har været og er stadig spændende. Jeg har endnu kun brugt olien på pandechakret, og salven på fødderne, men går nu i gang med olien på hals- og hjertechakra. Jeg har ind til nu oplevet, at jeg får mere fokus på mine aktiviteter/ kommer mere "op i hovedet" når jeg bruger olien på pandechrakret, og at det forstærkes af at bruge salven samtidig(så kommer jeg længere væk fra kroppen/tyngden). Håber du kan forstå beskrivelserne!
Du hører nærmere, hvis jeg oplever nye ting.
Ønsker Jer begge en glædesfuld julemåned!
Kærlig hilsen
Lena


From: joergen steinicke [mailto:steinbejer@hotmail.com]
Sent: 9. december 2007 15:59
To: nilserik@nardos.dk
Subject: maria magdalene salven og olien
kære Niller

Jeg forsøger igen da min første brev blev slettet.
Først og fremmest hjertelig tak for Maria Magdalena olien og salven. Det blev jeg rigtig glad for, at få lov til at afprøve i min klinik.

Salven er god til anspændte musler og ved påsmørelse slapper de hurtig af. Jeg har lettere ved at løsne musklespændinger / myoser og korrigere knogler på plads hos folk. Ja nogle gange går de nærmest selv på plads ved påsmøring. Det oplevede jeg selv da jeg smurte den i nakken og kunne mærke umiddelbart at en nakkehvirvel fandt sin plads. Folk giver også udtryk for at den varmer / brænder, det oplever jeg også selv, men på en anden måde en muskelvarmer. Jeg er super glad for at bruge Nardos muskelvarmer, men MM salven må jeg siger er endnu mere effektiv.!

Olien er god til at komme i duftlamper og har en god afslappende - beroligende effekt, det har både salven og olien også ved påsmørelse.

Jeg oplever også at man skal vænne sig til MM olien og salven forstået på den måde at man kan tåle større dosis jo mere man arbejder med den.

Klient oplevelser:

• En med piskesmæld har aldrig før kunne dreje sin nakke så meget efter hun havde fået smurt salven på nakken.
• En anden af mine klienter plejer altid at være meget træt og få hævet øjne efter behandling og har ofte en til at køre sig hjem. Det oplever hun ikke når hun får smurt salven eller olien på panden.
• En gik i spontan regression og kom tilbage til Montségur under en healing hvor olien var påsmurt chakraerne.
• En anden fik også billeder af kvinder i hvide dragter hvor olien var smurt på pande og hjerte chakra under en kranio - sakral terapi behandling.
• En kvinder oplever meget kraftige reaktioner af gamle symptomer der blusser op i flere dage, men det bliver mindre og mindre for hver behandling hvor olien eller salven bliver smurt på.
• Jeg oplever at der sker en oprydnings arbejde både på det fysiske og mental - åndelig plan. At man i denne periode / tidsrum / timer er lettere irritabel / sensibel.
• Folk kan både få en bedring og forværring af deres symptomer/ ubalancer. men det er altid til at genoprette forværring af fysiske symptomer igen.
Jeg har forespørgsel på hvornår man kan købe salven og olien og jeg vil meget gerne selv have mere salve da jeg for længst har brugt den da den er virkelig god til behandling.

Godt gået!!

Kærlig hilsen
En Gralsrejsende fra Maj 2007

Dorte Bejer Steinicke
Fredensgade 46, 6670 Holsted.
tlf. 61377134

I min klinik arbejder jeg med Fysioterapi / massage, Kranio - Sakral Terapi, Zoneterapi, Healing, TFT og Regressions terapi.


From: connie pedersen [mailto:copskive@sol.dk]
Sent: 16. november 2007 08:35
To: nilserik@nardos.dk
Subject: bestilling af MM-salve

Hej Nils-Erik.

Jeg har med godt resultat brugt salven pludselig opstået nikkel-eksem på maven, - formentlig fra bukserknapper, der ikke må indeholde nikkel, men...

Også til albue med betændelse i en slimsæk har jeg kureret. Min ven har samme problem, men døjer mere. Salven hjælper og er ved at slippe op.

Derfor vil jeg gerne bestille en krukke af den godt salve.

Olien bruger jeg mest på hjeret-chakra sammen med bøn, - og jeg har en fornemmelse af at jeg måske mister lidt jordforbindelse, - det er jeg opmærksom på p.t.

Kærlige hilsner til dig og Sanne.

Knus fra Connie Pedersen
min adresse er:
Søndergade 2 A , 1. - 3
7800 Skive


From: Birgit Sonne [mailto:bk.sonne@get2net.dk]
Sent: 3. december 2007 08:49
To: Nils Erik Aamann-Chr
Subject: MM creme
Kære Niller
Her lidt om hvad jeg har oplevet.
For mig at se er MM cremen en spirituel creme eller også er det bare sådan den fungerer for mig.
I starten bruge jeg den i pandechakaret engang imellem, jeg fik masser af energi al stress var som brændt væk på et øjeblik. Herefter brugte jeg den mere konsekvent hver dag i panden, og på alle chakrene op til et workshop forløb med Lars Muhl. Dagen efter workshoppen blev der for alvor trukket et slør væk i mit liv. En meget voldsom oplevelse der krævede og kræver at jeg er nede at favne kaos. Rode i underverdenen jeg ved det fører noget lyst og befriet med sig. Nogle bånd bliver brudt. Jeg er fuldstændig overbevist om at MM cremen har været med til at åbne, brænde det overflødige væk og selv om det er hårdt og smertefuldt er jeg på samme tid dybt taknemmelig for, hvad der foregår.
Så man skal ikke "spøge" med MM cremen den er meget
effektfuld.........................

kærlig hilsen
Birgit Sonne


From: Lars Muhl [mailto:dharma@larsmuhl.com]
Sent: 22. oktober 2007 23:25
To: Nils Erik Aamann-Chr
Subject:
Kære Nils,
Håber I har modtaget positive meldinger fra MM-olien og salven.
Kirsten har med held brugt begge produkter imod voldsom feber.
Havde trykken for brystet efter flere dages feber og smurte hele overkroppen ind om aftenen.

Næste morgen var feberen væk.
Selv har jeg brug olien i min efterhånden månedlange transformation. Kan dårligt sætte ord på mine oplevelser, da de er så intense, at det må vente til vi ses.
Men det er ikke småting.
Håber I er ved godt mod og at alt er godt.
kh
Lars


From: Birgit Sonne [mailto:bk.sonne@get2net.dk]
Sent: 9. oktober 2007 11:21
To: Nils Erik Aamann-Chr
Subject: Tusind tak
Kære Niller
Jeg sidder her med gåsehud over hele kroppen og blanke øjne. Jeg er fantastisk glad og rørt over at du har sendt mig Maria Magdalene salven og olien. Jeg vil med stor glæde bruge salven og sende dig respons.
Er dybt taknemlig

kh
Birgit Sonne


From: Elisabeth Rygaard [mailto:dsl287754@vip.cybercity.dk]
Sent: 12. oktober 2007 14:26
To: Niller nardos
Subject: Magdalene
Kære Niller og Sanne.

EN STOR TAK TIL JER OG JERES STORE OG EVENTYRLIGE ARBEJDE BAG.

WAW - en salve og olie!

Jeg hentede jeres pakke med creme og olie igår, og læste både Nillers
spændende beretning om jeres research og opdagelser - og Lars M's.

Jeg havde lynende travlt, var halvsløj med ondt i halsen, snot og en forkølelse, der ikke vil gå væk. Og så den tå, der bliver ved og ved...hvor jeg går og småfryser i sandaler, fordi konstante hefteplastre oven på salven gør den helt mærkelig og jeg forestiller mig lidt luft er godt...

Da jeg skulle skrive et indlæg for asyl til Sandholmslejrens børn og voksne ( jeg er med i en lille uformel gruppe af 'bedsteforældre' der tager derop hver Søndag ) blev jeg udover mit vaklende helbred, så ked af det - ved at tænke på hele den umenneskelighed og grusomhed, der foregår hver eneste dag der - ren mishandling af børn og voksne her i landet og lige for øjnene af os.

Kort sagt: jeg følte mig i en elendig forfatning!
Stresset, ked af det og vred.
Jeg havde ellers tænkt mig at gemme både Magdalene creme og olie til en mere højstemt stund, men så er det nu! tænkte jeg...

OG jeg gik så efter foreskrifterne: dvs. jeg tog cremen først på alle chakra'erne - og mærkede straks: Et skift til en kølig RO OG 'TOMHED' - specielt i 3 øje og hele hovedet - og i hjertet, der osse faldt helt til ro.

Så var jeg lidt usikker på, om jeg så skulle tage olien bagefter, men jeg tog så ganske lidt osse af olien på alle chakra'er. Og her forstærkedes virkningen. Jeg gik ind på sengen og hvilede lidt og mærkede en SVÆVENDE, DYB RO og LIVFULDHED, KLARHED på samme tid.
Det var som om der kom en bevægelse ' NEDAD' i benene - SOM BLIDE BØLGER AF ENERGI (specielt langs benene) - ligesom et flow - men meget blidt og meget vibrerende. Det var ganske som at være i DEN SYVENDE HIMMEL...(et herligt udtryk,ikke?)

Bagefter kom noget mere prosaisk, jeg fik en gang TOTAL DIARE Hele maven rumsterede og så var det ud på det lille hus. Det var kun den ene gang, (jeg havde spist som jeg plejer) - og jeg fik det RIGTIG GODT i hele maven bagefter, som om det havde været en stor UDRENSNING af noget gammelt. FORKØLELSEN er næsten helt væk nu her dagen efter.

Resten af dagen og om aftnen hvor jeg skulle ud havde jeg en utrolig energi, Opgaverne GIK AF SIG SELV, jeg var meget i min krop og parallelt med aktiviteterne havde jeg følelsen af at SVÆVE af sted uden at miste jordforbindelsen...

Glæder mig til vi ses.
Kærlig Hilsen Elisabeth


From: Shimi
Sent: 10. oktober 2007 09:35
To: Nilserik@Nardos.dk
Subject: Da Marie Magdalene kom til Hinnerup
Kære Niller.

Mange tak for tilsende Marie Magdalene olie og salve. Jeg satte mig i går og mediterede og tog forinden lidt olie på pineal- og hjertechakra. Følte straks stor aktivitet i pinealen. Da jeg lidt senere kom ind i en dyb meditativ tilstand, opstod en ligesiddet 3-kant i min mentale aura. Toppunktet var i Focuspunktet, som er ca. 15 cm. over hovedet. Siderne var 10-15 cm. ud fra ørene. De såkaldte Trospunkter.

3-kanten har bl.a. at gøre med Lys og Balance. Så måske olien/salven kan være med til at skabe større balance i èn?

Kommer der senere drømme, som direkte henviser til salven eller olien, så sender jeg beskeden videre til dig. Du kan bruge mine erfaringer, men uden mit navn.

Det ville være hyggeligt, dersom du en dag kom forbi på besøg, tag gerne din Sanne med.

Så kan du samtidig se resultatet af mange års brug af Nardos` Gulerods- og Morgenfrue ansigtscremer/antirynkecrem - at det virkelig virker på en årgang 1950:-) :-). Måske gener og positiv tankegang også har betydet noget. :-).

Mange kærlig hilsener fra de 2 "halvgale" i Hinnerup.


From: Kirsten Jul Arvesen [mailto:eifel@mail.dk]
Sent: 20. oktober 2007 10:50
To: 'Nils Erik Aamann-Chr'
Subject: SV: MM olie og salve
Hej Niller,

Jeg kan allerede mærke p.t. at olien giver mig meget FRED OG RO.

Kh
Kirsti


From: xxx
Sent: 28. juni 2008 21:13
To: nilserik@nardos.dk
Subject: Tillykke med de nye MM produkter

Kære Niller
Tillykke med de fine nye MM produkter.Det er en meget smuk emballage!
Jeg glæder mig til at se dem.

Jeg sender dig lige den længe lovede tilbagemelding, på mine egne oplevelser med produkterne og min test af produkterne på mine klienter.

Personligt mødte jeg MM-olien første gang hos min kraniosacral terapeut: Jeg havde aldrig hørt om MM-produkterne!
Jeg fik en dråbe på det tredie øje, og ganske uforberedt kom jeg på et split sekund tilbage til en gammel kultur, hvor terapeuter helbredte med salver,olier og urter. Alle terapeuterne var klædt i lange hvide gevanter. Efter egen endt behandling havde jeg meget svært ved, at vende tilbage og få jordforbindelse igen. Resten af dagen var jeg faktisk lidt omtumlet. Det sammen skete så ved efterfølgende behandlinger, uanset om min terapeut anvendte MM-salven til massage eller om olien blev brugt på det tredie øje. Generelt virkede begge produkter afslappende og selve behandlingen gav en dybere virkning.

Privat har jeg anvendt MM-salven på smertende steder, med rigtig god virkning. MM-olien har jeg også selv anvendt på chakraerne, og haft mange drømme og enkelte mareridt i den forbindelse. Der foregå klart en udrensning og et løft af energierne.

Min mand anvendte MM-olien ved en alvorlig diskusprolabs, med nervetryk ud i det ene ben. Olien dulmede smerterne lidt. Senere viste det sig så, at en operation kunne undgås. Måske har olien også haft sin virkning her???

Min datter havde det i en periode af sin graviditet psykisk dårligt. Jeg gav hende energibaseret psykoterapi efterfulgt af fodmassage med MM-salven. Det gav en utrolig afspænding og supplerede terapien fantastisk. Vi gentog susccessen flere gange. Til stor gavn for min datter, (og hendes ufødte barn).

På min egen klinik, har jeg i forbindelse med healing af mine klienter, (hvor jeg ikke berører kroppen fysisk), smurt MM-salve i mine håndflader og viftet duften hen over klientens ansigt inden selve healingen. Klienten falder hurtigere i en dyb ro og selve healingen er afgjort mere kraftfuld! Chakra energierne bliver også hurtigere balanceret! Mange klienter synes duften er fantastisk!

Håber MM-produkterne og den energi de repræsenterer må få deres fortjente udbredelse.

Du må gerne anvende min erfa-tilbagemelding. Dog vil jeg foretrække at være anonym.

Kærlig hilsen
"x
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede