MMbillede
MMbillede
MMbillede
Billedet 
MMbillede
MMbillede
MMbillede
Historien om Billedet

Slår man op på side 314 i Lars Muhls bog Maria Magdalene, ser man dette billede.

Lars fik det i 1983 af en bekendt, filosoffen og humoristen John Engelbrecht, som kunne berette, at det var taget ned af 3 synske munke og forestillede Maria, altså Jomfruen. Senere kom Lars til den overbevisning, at billedet forestillede Maria Magdalene, men da han ikke havde bevis herfor, anbragte han det i bogen Maria Magdalene i sidste øjeblik før udgivelsen, som en form for nødsignal.

Uddrag fra bogen Gral af Lars Muhl, side 27,30 og 31:
Under et foredrag i Teosofisk Forening i København, stillede en cirka 60-årig herre Lars følgende spørgsmål:
"Du har bragt dette billede i din bog uden titel eller nærmere forklaring, hvorfra har du billedet og hvem forestiller det?"
Herren kunne berette, at det var hans mor, der i 1960 hjemførte billedet til Danmark, og at det var kanaliseret af 3 klarsynede. Og billedet forestiller faktisk Maria Magdalene.
En uge efter foredraget ringede telefonen, det var herren, som kunne berette, at hans mor stadig levede og ville træffe ham. Navnet er Sylvia. Lars fik adressen.
Var det mon den samme Sylvia, som et engelsk medie 23 år forinden havde forudsagt, Lars skulle møde, fordi Sylvia havde noget at fortælle Lars?

Det skulle vise sig at være rigtigt. Da Lars besøger Sylvia, siger hun:
"Jeg har endnu ikke læst dine bøger, men da min søn viste mig billedet af Maria Magdalene-bogen, var jeg klar over, at det sendebud, jeg har ventet på i over 40 år skulle dukke op, nu langt om længe havde givet sig til kende."

Navnet Maria Magdalene

Uddrag fra Lars Muhls bog Maria Magdalene side 80:

Mariam Magdal er aramæisk for Maria Magdalene.
Mariam kan betyde "Guds glæde", "Fredens ånd" eller også i visse dialekter "Prinsesse", mens Magdal betyder "Vagttårn". I Melachis Bog fra det Gamle Testamente kendes udtrykket Magdal-eder, hvilket betyder sådan noget som "Den Ophøjede", "Flokkens beskytter" eller "Den som rager op og våger over andre", eller en blanding af begge dele.
Alt i alt kunne navnet Mariam Magdalene betyde "Den Ophøjede Freds Ånd."

Nyttige links:

www.larsmuhl.com
www.heartsandhands.dk

www.lemuelbooks.com

www.lindhardtogringhof.dk


MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede
MMbillede